- BU ÇARŞAMBA LANSMANI GERÇEKLEŞECEK $PFL FAN TOKEN HAKKINDA TÜM BİLMENİZ GEREKENLER
[addtoany]

BU ÇARŞAMBA LANSMANI GERÇEKLEŞECEK $PFL FAN TOKEN HAKKINDA TÜM BİLMENİZ GEREKENLER

Professional Fighters League (PFL), bu çarşamba (31 Mart) itibariyle Socios.com üzerinden Fan Token yayınlayan ilk lig organizasyonu oluyor. Sadece bununla da sınırlı değil, aynı zamanda global fan kitleleriyle etkileşimlerini artırmak için Fan Token yayınlayan ilk ABD merkezli organizasyondan bahsediyoruz.

Ne düşündüğünüzü biliyoruz… “Hepsi harika duyuluyor, tamam ama nedir bu, nasıl, ne zaman?”

Hadi boşlukları dolduralım.

Ne zaman?

$PFL, 160’dan fazla ülkede takip edilen, dünyanın en hızlı büyüyen spor organizasyonu.

160’dan fazla zaman dilimini listeleyemeyeceğiz ama dünyanın neresinde olduğunuza bağlı olarak Socios.com’da $PFL Fan Token almaya hazır olmanız için bazı önemli olanları paylaşmak istiyoruz.

ABD

8AM Pacific Time

11AM  Eastern Time

AVRUPA

5PM Central European Time

4PM Greenwich Mean Time

ASYA

11PM Hong Kong Standard Time

AFRİKA

6PM Central Africa Time

AVUSTRALASYA

01.00AM (April 01st) Australian Eastern Standard Time

Nerede?

$PFL Fan Token Socios.com’da bulunabilir.

Ne kadar?

$PFL Fan Token’ın lansman fiyatı $2.

Kaç tane?

Başlangıç lansmanı için 250,000 $PFL Fan Token piyasaya sürülüyor.

Nasıl?

Socios.com uygulamasını indirin ve kaydolun (tabi eğer hala olmadıysanız)
Anasayfada Fan Token Teklifleri (FTO) bölümüne gidin ve PFL’i seçin

$PFL Fan Token almak için uygulamamızda kullanılan kripto para olan Chiliz $CHZ satın alın.
$PFL Fan Token satın alın

Başka bilmemiz gereken?

$PFL Fan Tokenlar’ın, PFL ile yepyeni bir etkileşim düzeyine yönelik dijital lisansınız olduğunu hatırlatmak isteriz.

Bu tahsil edilebilir, dijital varlıklar, PFL ile ilgili promosyonlara, oyunlara, yarışmalara, artırılmış gerçeklik içeriklerine, sohbet forumlarına ve 9 Nisan’da yapılacak olan ilkinden başlayarak bazı çok havalı oylamalar ile PFL’yi doğrudan etkileme şansına erişmenizi sağlayacak. Aşağıda daha fazla bilgiye ulaşılabilir.

Sırada ne var?

Potansiyel bir $PFL Fan Token sahibi olarak, takviminize 9 Nisan‘ı eklemelisiniz çünkü bu, ilk PFL oylamasının uygulamada yayınlanacağı gün ve biz buna ‘Sizlerin Seçimiyle Gecenin Maçı’ adını verdik..

Normal sezonun dönüşüyle ​​birlikte, PFL, $PFL Fan Token sahiplerine, 23 Nisan’da sezon devam ettiğinde PFL 1 etkinliğinde hangi dövüşün ana kart içinde ‘Gecenin maçı’ olarak yer alacağını seçme hakkı veriyor. Ocean Casino Resort Atlantic City’de gerçekleşecek olan etkinlik, ABD’de ESPN2 / ESPN + üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve dünya çapında 160’tan fazla ülkeye servis edilecek.

Twitter
Partners